Despre noi

Societatea T.D.E.-Territorial Data Elaboration S.R.L. a devenit cunoscută în domeniul său de activitate datorită principiilor de integritate, calitate şi eficienţă, pe care aceasta le promovează.

Obiectivul nostru va rămâne acela de a oferi servicii de cea mai bună calitate în timp util şi la costuri foarte competitive concomitent cu diversificarea serviciilor prin folosirea celor mai avansate tehnologii.

TDE – Territorial Data Elaboration s.r.l. este o persoana juridica cu capital 100% romanesc, infiintata in anul 2000 si este furnizoare de produse si servicii in domeniile: GIS, cartografie, biodiversitate, batimetrie, topografie, fotogrammetrie, meteorologi, silvicultura, geotehnica, georadar si foraj si domenii conexe.

În acest sens dispune de personal calificat cu studii superioare ce este dispus pentru o continuă perfecţionare şi implicare în activităţile curente.

Permanent cautam modalitati prin care sa crestem calitatea serviciilor noastre, sa consolidam buna reputatie a societatii si sa incurajam utilizarea serviciilor noastre de catre companii si candidati. Sustinem formarea profesionala continua a consultantilor nostri si achizitia de cunostinte si competente noi.

TDE desfasoara activitati complete la nivel national in Romania dar si pe teritoriul altor tari in conformitate cu cerintele beneficiarilor nostri, companii multinationale si ministere. In orice proiect sau relatie parteneriala vom utiliza maximumul de competente si resurse de care dispunem pentru a oferi solutii cat mai adecvate cerintelor, bugetului si termenelor limita exprimate de clientii nostri.

Inovaţie, calitate, eficienţă, implicare, lucru în echipă, grijă pentru personal, protecţia mediului, respectul clienţilor şi partenerilor, integritate.

Cointeresarea angajaţilor prin stimulente şi recompensări juste faţa de prestaţia lor. Impunerea obligaţiei de păstrare a siguranţei informaţiei pentru întreg personalul. Perfecţionarea în mod continuu a întregului personal.

Crearea unei societăţi diversificate şi capabile să ofere satisfacţie acţionarilor, angajaţilor şi partenerilor, oferind servicii de cea mai înaltă calitate în domeniile:   GIS, cartografie, biodiversitate, batimetrie, topografie, fotogrametrie, geotehnică, georadar şi domenii conexe.

Personalul nostru este instruit pentru a trata cu maximă atenţie clienţii, furnizorii şi partenerii noştri.

Mărirea portofoliului de clienţi şi parteneri prin diversificarea domeniilor de activitate şi direcţionarea către sectoare adiacente şi de nişă.

Respectarea normelor legislative şi a regulamentelor europene în domeniul protecţiei mediului.

Analiza posibilităţilor de eliminare a incidentelor ambientale.

Propuneri concrete pentru diminuarea consumului de resurse naturale şi implicit diminuarea poluării.